Blatau Residence, Brentwood, Los Angeles
Completed November 2016.

A lovely young couple commissioned BC to remodel their aging master bathroom.  A long and narrow space, it was made narrower by an unnecessary shower wall smack dab in the middle of the room.  Our proposal stripped the bathroom from the cramped quarters that it was, and opened it up by removing an oversized and underused jacuzzi and inserting a new glass enclosed shower into the niche.  A sculptural freestanding tub sits on the south wall as the tiling moves gracefully out of the shower and forms a backsplash for the soaking vessel.  Extra storage and counter space is gained through a new vanity with waterfall edges, as well as a new large cabinet which offers more functional storage of dry goods. A new barn door allows for easier entrance into the previous cramped opening that the awkwardly swinging door once provided.

tub faucet.jpg