UCLA Vine Clinic Reception Design
Design completed March 2017.

BC was excited to work on the studio's first Pro Bono project. The client was on a tight budget, but really needed a more inviting space for the addiction and behavioral health clinic's reception area. The design utilizes the clinic's existing chairs and takes the color blue as a visual datum of human scale throughout the room. New tables, a bookshelf, and a countertop are brought in in light wood tones to help warm up the room. The yellowing off-white color on the walls is covered with a more grey-toned down white. Vibrant, graphical art pieces help make the space more visually enjoyable and present, while simple cork boards allow for the dispersal of information while still being comfortable and modern.

BEFORE

BEFORE

BEFORE

BEFORE